VITTORIO ARENA

VITTORIO ARENA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1793 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vittorio Arena. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 20:48 Jammer dat er champignonnen in de calzone zaten, dat staat niet op de menu kaart
17 mei 2022 om 17:32 Eten kwam heel snel aan. App zei 40 min, ik kreeg het binnen 25 min bezorgd. Hartstikke vers en heerlijk. Ik ga zeker vaker bestellen
14 mei 2022 om 18:32 Super lekker
9 mei 2022 om 20:59 Lekker en snel
28 apr 2022 om 22:38 Heel lekker!
27 apr 2022 om 19:40 Sehr lecker, schnelle Lieferung und die Pizza war noch heiƟ! Top Empfehlung
25 apr 2022 om 18:09 Lekkere pizza
24 apr 2022 om 8:09 Bijna altijd echt goed, Alleen afgelopen keer een bijzonder smakeloze Pizza Tonno met extra tonijn, Vervelend om te zeggen maar aan een gewoon broodje beleef meer voldoening. Hoop de volgende keer beter ander zou ik dat zeer betreuren.
23 apr 2022 om 23:58 HEERLIJK GEGETEN GOEDEN SERVICE HAD PER ONGELUK OPHALEN GEDAAN maar toch keurig bij me thuis bezorgd erg lief !
20 apr 2022 om 23:40 Pasta frutti di mare besteld omdat het bij populair stond en ik een visliefhebber ben. Niet te vreten en direct weggegooid. Pure geldverspilling. De pizza was oke.
12 apr 2022 om 20:53 Pasta penne was niet goed gekookt , mijn dochter maakt veel lekkerder pasta aioli
12 apr 2022 om 15:08 Very tastey. I Like!